"Κεραυνοί" Σισίνιο: "Αυτές είναι οι κλίκες της Ρεάλ"

Αφού πρώτα αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ, ο Σισίνιο επιτέθηκε σε πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ, αποκαλύπτοντας ιστορίες από τα αποδυτήρια το 2006. Διαβάστε με ποιους τα έβαλε.

"Κεραυνοί" Σισίνιο: "Αυτές είναι οι κλίκες της Ρεάλ"

Το όνομα του Σισίνιο ήρθε ξανά στην επικαιρότητα όταν λίγες μέρες πριν εκμυστηρεύτηκε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ωστόσο δεν έμεινε σε αποκαλύψεις που αφορούσαν μόνο τον ίδιο, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του θυμήθηκε ιστορίες από τα αποδυτήρια της Ρεάλ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα.

Ο Σισίνιο "κάρφωσε" πρώην συμπαίκτες του οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο είχαν τον έλεγχο των αποδυτηρίων και χειραγωγούσαν τα ΜΜΕ.

"Ο Γκούτι, ο Σαλγάδο, ο Ελγκέρα, ο Ραούλ και ο Κασίγιας ήταν οι αρχηγοί ενός γκρουπ. Αυτοί που έμπαιναν στην ομάδα ήταν αυτοί που ήταν υπάκουοι. Χειραγωγούσαν και έκαναν πλύση εγκεφάλου τόσο στον Τύπο όσο και στον προπονητή (Χουάν Ραμόν). Για παράδειγμα, μια μέρα, ο Ρονάλντο έκανε κακό παιχνίδι και την επόμενη μέρα όλα τα πρωτοσέλιδα έλεγαν ότι ο Ραούλ ήταν καλύτερος από τον Ρονάλντο. Ο Ραούλ πρέπει να γεννηθεί τρεις φορές για να προσπαθήσει να γίνει σαν αυτόν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς ξεκίνησαν όλα αποκάλυψε: "Όταν έφυγε ο Ρομπέρτο Κάρλος βρισκόμουν στην αρχική 11άδα, ο Σέρχιο Ράμος ήταν κεντρικός αμυντικός και κάποιες φορές δεξί μπακ και ο Σαλγάδο ήταν η αλλαγή μου. Είχαν ψηφοφορία για έναν τρίτο αρχηγό. Ο πρώτος αρχηγός ήταν ο Ραούλ και δεύτερος ο Κασίγιας, ο οποίος έδωσε την αρχηγία στον Σαλγάδο έτσι ώστε να μπορεί να παίζει. Έτσι ξεκίνησε το γκρουπάκι. Εγώ ήμουν αυτός που τιμωρήθηκε".

Υπενθυμίζεται ότι ο Σισίνιο αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το χειμώνα της σεζόν 2005-2006 μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, βρήκε δίχτυα τρεις φορές και έδωσε τέσσερις ασίστ. Πήρε μεταγραφή για τη Ρόμα τη σεζόν 2007-2008 έναντι 9.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σισίνιο: "Επινα μέχρι να πέσω κάτω!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK