Κι όμως, η Ρεάλ θα μπορούσε να είναι πρώτη!

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να βρίσκεται όχι μόνο στην κορυφή της Πριμέρα, αλλά και με τρεις πόντους διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Αρκεί οι αγώνες να κρατούσαν... ένα ημίχρονο!

Real Madrid's Gareth Bale, right, fights for the ball with RC Celta's Roncaglia during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, Jan. 7, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
real madrid bale cristiano AP IMAGES

Μία ακόμα γκέλα για την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής αυτή τη φορά κόντρα στην Θέλτα. Η "βασίλισσα" βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως γρήγορα ισοφάρισε και πήρε το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, "ξεφούσκωσε" και οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον η διαφορά από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα έχει... εκτοξευτεί στους 16 βαθμούς, ενώ αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Σύμφωνα με την Marca υπάρχει εξήγηση για την κατρακύλα της Ρεάλ και αυτή είναι η... κούραση ή αλλιώς η "γερασμένη" ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Πως καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα; Αν λάβουμε υπόψιν μόνο τα πρώτα ημίχρονα των αγώνων, η Ρεάλ θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη θέση, τρεις πόντους πάνω από την Μπαρτσελόνα!

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 45 ΛΕΠΤΩΝ

1. Ρεαλ 39 βαθμοί (+7)

2. Μπαρτσελόνα 36 βαθμοί (-12)

3. Βαλένθια 33 βαθμοί (-4)

4. Βιγιαρεάλ 33 βαθμοί (+5)

5. Ατλέτικο Μαδρίτης 28 βαθμοί (-11)

Ο Ζιντάν επιμένει πως η ομάδα του μπορεί να επανέλθει σιγά-σιγά σε... φυσιολογικούς ρυθμούς, όμως χωρίς μεταγραφές από το πάνω-πάνω ράφι αυτό μοιάζει δύσκολο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK