Κριστιάνο: "Μου λείπει η Γιουνάιτεντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας στο πλαίσιο του πρόμο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα και πέταξε... βόμβα, λέγοντας πως του λείπει η Αγγλία και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo watches the math at the bench during the Champions League semifinal soccer match between Manchester City and Real Madrid, at the City of Manchester stadium in Manchester, England, Tuesday, April 26, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Cristiano Ronaldo AP

Το Σάββατο (3/6) στις 21:45 είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να μιλήσει για το σπουδαίο παιχνίδι, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν το θέμα έφτασε στις... πρώην, ο Πορτογάλος δεν κρατήθηκε και εξέφρασε τα συναισθήματα του, με πολλούς αποδέκτες.

"Πέρασα αρκετά χρόνια εκεί και η αλήθεια είναι πως δεν βίωσα ποτέ κάτι τέτοιο (εννοεί να τον αποδοκιμάσουν οι οπαδοί της ομάδας που παίζει). Ίσως είναι η Αγγλία ένα ξεχωριστό μέρος που τα βλέπουν όλα διαφορετικά. Είμαι ευτυχισμένος στην Ισπανία, όμως ταυτόχρονα μου λείπει η Αγγλία. Δεν μπορείς να... απενεργοποιήσεις τις αναμνήσεις".

Τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό κανείς δεν γνωρίζει. Ο Πορτογάλος πάντως έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την "βασίλισσα", αν και όπως λένε όλοι οι μάνατζερ ποδοσφαίρου: "όταν αποφασίσει να φύγει ένας παίκτης, δύσκολα τον κρατάς".

AP Photo/Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK