Ο Κριστιάνο... πέφτει και η Ρεάλ έχει έτοιμη τη λίστα διαδόχων!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζουν καλά ότι δεν θα ζήσουν για πάντα στον αστερισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν όπως αναμενόταν και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Φλορεντίνο Πέρεθ ψάχνει τον διάδοχο του CR7, που δεν θα είναι όμως κάποιος φτασμένος ποδοσφαιριστής.

Ο Κριστιάνο... πέφτει και η Ρεάλ έχει έτοιμη τη λίστα διαδόχων!

Παρότι αθλητικό... ρομπότ ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα παίζει για πάντα ποδόσφαιρο και στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το γνωρίζουν καλά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε τώρα που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει πιάσει τις συνηθισμένες αποδόσεις του στο σκοράρισμα να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο του οργανισμού να έχει φτιάξει μία shortlist με τους υποψήφιους διαδόχους του CR7.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται στη λίστα των τριών ατόμων που έχει καταλήξει να μην έχει συμπεριλάβει κανένα από τα ονόματα που ακούγονται στο ρεπορτάζ της Ρεάλ, όπως για παράδειγμα ο Κέιν ή ο Αζάρ.

Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να φέρει ένα "ακατέργαστο διαμάντι" για αντί-Ρονάλντο...

Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτο όνομα φέρεται να είναι ο Γκονσάλο Γκουέδες της Παρί για τον οποίο οι Γάλλοι είχαν πληρώσει 30.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα το Γενάρη του 2017 για να τον κάνουν δικό τους!

Όσον αφορά τους έτερους, πρόκειται για δύο Βραζιλιάνους. Ο Λίνκολν, ετών 18 και ο Αλάν Σόουζα, μόλις 17 και αγωνίζεται στην Παλμέιρας.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK