Κριστιάνο Ρονάλντο: "Αφήστε με ήσυχο"

O σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, ξέσπασε μέσω VIDEΟ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με το οποίο ζητά από τους δημοσιογράφους να μην ασχολούνται άλλο με την προσωπική του ζωή.

Ξέσπασε κατά των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να έχει συνάψει σχέση με διάφορα μοντέλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε ένα VIDEΟ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με το οποίο ζητά από τους δημοσιογράφους να τον αφήσουν ήσυχο.

Παράλληλα, τονίζει πως κανένα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορά την προσωπική του ζωή δεν είναι αληθινό και πως το μόνο που σκέφτεται είναι το πως θα βελτιώσει την απόδοσή του στο γήπεδο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρει μεταξύ άλλων στο VIDEO:

"Μην προσπαθείτε να βλάψετε την εικόνα μου γιατί αυτό δεν θα συμβεί. Ο Τύπος μιλάει άσχημα για εμένα, ότι έχω νέα σύντροφο κάθε βδομάδα. Αυτά δεν ισχύουν. Αφήστε με ήσυχο να κάνω την δουλειά μου, όπως κάνω κάθε χρόνο. Συνεχίζουμε".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!