Ξέσπασμα Ρονάλντο: "Αν ήταν όλοι στο επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι"!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε κατά πάντων μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης. "Μου κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις στην Ισπανία και φαίνεται πως εγώ είμαι σ@@@α", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ξέσπασμα Ρονάλντο: "Αν ήταν όλοι στο επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι"!

Η ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης άνοιξε τον "Aσκό του Αιόλου" για τους "μερένγκες". Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, εξαπέλυσε τα βέλη του κατά πάντων.

"Έχω βαρεθεί να ακούω πως η απόδοση του Κριστιάνο έχει μειωθεί αισθητά κι αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Αν ήταν όλοι στο επίπεδο μου θα ήμασταν πρώτοι. Μου κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις στην Ισπανία και φαίνεται πως εγώ είμαι σ@@@α, όμως οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν λένε ποτέ ψέμματα".

Σε ερώτηση για τα προβλήματα τραυματισμών, ο CR7 άφησε αιχμές και για τον Ράφα Μπενίτεθ: "Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η φτωχή προετοιμασία, αλλά έχουμε πολλούς τραυματισμούς που μας 'πληγώνουν'. Δεν θέλω να υποτιμήσω κανέναν συμπαίκτη μου, αλλά όταν λείπουν οι καλύτεροι, όπως ο Μπέιλ και ο Μπενζεμά έχουμε πρόβλημα. Μ' αρέσει να παίζω με τον Καρίμ και τον Μπέιλ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Χεσέ, ο Λούκας ή ο Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, αλλά...".

Ο Πορτογάλος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο μιλώντας για τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο στήριξε με έναν... ιδιότυπο τρόπο: "Θέλω να δώσω στον Ζιντάν τον χρόνο για να πετύχει στη Ρεάλ".

Προσπάθησε να τα μαζέψει

Μετά από την παγκόσμια κατακραυγή που δέχθηκε, ο 31χρονος επιθετικός προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, προχωρώντας σε μία διευκρινιστική δήλωση.

"Αυτό που είπα, το εννοούσα για το επίπεδο φυσικής κατάστασης και όχι για το αγωνιστικό επίπεδο. Δεν είμαι καλύτερος από κανέναν από τους συμπαίκτες του", υποστήριξε ο Ρονάλντο στη "Marca" αργά το βράδυ.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Το "Μπερναμπέου" απαίτησε την παραίτηση Πέρεθ

Γλέντι στο twitter: "O CR7 τα έχει επισήμως χαμένα"

Ο Πέρεθ έδωσε εντολή στον Ζιντάν για εκκαθάριση

News 24/7

24MEDIA NETWORK