Μαζί με τον Ρονάλντο, έφυγε και ο κόσμος από το γήπεδο!

Η Ρεάλ άρχισε με άνετο τρίποντο την Primera Division όμως κάτι έλειπε από το "Μπερναμπέου" απέναντι στην Χετάφε και αυτό δεν ήταν μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο... Διαβάστε λεπτομέρειες.

Real Madrid's Daniel Carvajal, center, celebrates with teammates after scoring their side's first goal against Getafe during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
Real Madrid's Daniel Carvajal, center, celebrates with teammates after scoring their side's first goal against Getafe during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Η φετινή σεζόν δεν μπορεί παρά να είναι πολύ διαφορετική σε σύγκριση με τις εννέα προηγούμενες για την Ρεάλ αφού Κριστιάνο Ρονάλντο δεν υπάρχει πλέον στο ρόστερ και η τριπλέτα στην επίθεση πήρε άλλη ονομασία: το BBC (Μπέιλ-Μπενζεμά-Κριστιάνο) έγινε BBA (Μπέιλ-Μπενζεμά-Ασένσιο).

Δεν είναι όμως μόνο η απουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ που έκανε ιδιαίτερο το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ρεάλ στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και μία ακόμα απουσία: αυτή του κόσμου, με τους φίλους των "μερένγκες" να γυρίζουν την πλάτη στο restart της ομάδας με τον Λοπετέγκι (αντί του Ζιντάν) στον πάγκο.

Real Madrid's Gareth Bale, right, tries to score next to Getafe's Bruno Cabrera during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
Real Madrid's Gareth Bale, right, tries to score next to Getafe's Bruno Cabrera during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Τα νούμερα σε αυτή την περίτπωση δεν λένε τη μισή αλλά ολόκληρη την αλήθεια: μόλις (πάντα για τα δεδομένα της Ρεάλ) 48.446 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες, με το νούμερο αυτό να είναι το χαμηλότερο μετά τον Μάιο του 2009, όταν στην τελευταία σεζόν πριν την άφιξη του Ρονάλντο είχαν μαζευτεί 44.270 άτομα για τον αγώνα με την Μαγιόρκα.

Σημειώνεται πως το περυσινό αρνητικό ρεκόρ ήταν τα 55.106 εισιτήρια, με τα αρκετά άδεια καθίσματα κόντρα στην Χετάφε να δημιουργεί ασφαλώς προβληματισμό από τη στιγμή που είχαν απέναντί τους μία ομάδα που κατέκτησε το Champions League τα τρία προηγούμενα χρόνια...

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΕΤΑΦΕ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK