Με Κριστιάνο, Μπέιλ στα Σκόπια η Ρεάλ!

Μπορεί ο Γκάρεθ Μπέιλ να είναι... φευγάτος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο να γύρισε τώρα από τις διακοπές του, παρόλα αυτά οι δυο άσοι βρίσκονται στην αποστολή της Ρεάλ για το UEFA Super Cup κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, celebrates his goal with Gareth Bale, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Oct. 29, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Cristiano Ronaldo bale AP

Μπορεί πολλοί να θεωρούσαν δεδομένη την συμμετοχή των δυο αστέρων της "βασίλισσας" στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι, τα πράγματα, ωστόσο, ήταν κάπως... θολά. Αυτό γιατί ο Μπέιλ, εκτός από τραυματίας, φέρεται να είναι ενοχλημένος με το γεγονός πως μπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, χωρίς να υπάρχουν διαψεύσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι χολωμένος μετά τη δικαστική του περιπέτεια (κατηγορείται για φοροδιαφυγή), έκανε... extra large διακοπές και επέστρεψε μόλις πρόσφατα!

Παρόλα αυτά ο Ζινεντίν Ζιντάν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Γιουνάιτεντ, αφού είναι ένας τίτλος και ο Γάλλος τα θέλει όλα!

Θυμίζουμε πως ο CR7 τους τελευταίους μήνες έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα ήθελε να επιστρέψει μία μέρα στους "κόκκινους διαβόλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK