Με τόσα φεύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί να έχει ρήτρα κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ(!!), όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να φύγει με πολύ λιγότερα χρήματα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Marca αποκάλυψε το ποσό!

Αναστάτωση έχει προκληθεί στα εσωτερικά της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον... βομβαρδισμό δημοσιευμάτων που θέλουν τον Κριστιάνο να επιθυμεί την αποχώρηση του από τον σύλλογο, λόγω του σκανδάλου με τα 14.700.000€ που φέρεται να έχει αποκρύψει από την εφορία.

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από πορτογαλικά και αγγλικά Μέσα, με τον ίδιο τον παίκτη να κρατά το στόμα του... κλειστό.

Σύμφωνα με την Marca η ρήτρα αποδέσμευσης του έμπειρου επιθετικού είναι κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ποσό απαγορευτικό για οποιονδήποτε "μνηστήρα". Μία πρόταση, όμως, 180.000.000€ (ίσως και λιγότερα) θα έβρισκε θετικούς τους ανθρώπους της "βασίλισσας".

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, στόχος της Ρεάλ είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ της Μονακό, ο οποίος θεωρείται το next-big-thing στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ως γνωστόν η ομάδα της Μαδρίτης θέλει τους... καλύτερους.

Οι Γάλλοι δεν πέφτουν κάτω από τα 110+ εκατομμύρια ευρώ, οπότε αναζητούνται χρήματα για να κλείσει το deal. Με λίγα λόγια μία ενδεχόμενη πώληση του CR7 μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!