Με τόσα φεύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί να έχει ρήτρα κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ(!!), όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να φύγει με πολύ λιγότερα χρήματα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Marca αποκάλυψε το ποσό!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
cristiano ronaldo AP

Αναστάτωση έχει προκληθεί στα εσωτερικά της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον... βομβαρδισμό δημοσιευμάτων που θέλουν τον Κριστιάνο να επιθυμεί την αποχώρηση του από τον σύλλογο, λόγω του σκανδάλου με τα 14.700.000€ που φέρεται να έχει αποκρύψει από την εφορία.

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από πορτογαλικά και αγγλικά Μέσα, με τον ίδιο τον παίκτη να κρατά το στόμα του... κλειστό.

Σύμφωνα με την Marca η ρήτρα αποδέσμευσης του έμπειρου επιθετικού είναι κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ποσό απαγορευτικό για οποιονδήποτε "μνηστήρα". Μία πρόταση, όμως, 180.000.000€ ( ίσως και λιγότερα) θα έβρισκε θετικούς τους ανθρώπους της "βασίλισσας".

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, στόχος της Ρεάλ είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ της Μονακό, ο οποίος θεωρείται το next-big-thing στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ως γνωστόν η ομάδα της Μαδρίτης θέλει τους... καλύτερους.

Οι Γάλλοι δεν πέφτουν κάτω από τα 110+ εκατομμύρια ευρώ, οπότε αναζητούνται χρήματα για να κλείσει το deal. Με λίγα λόγια μία ενδεχόμενη πώληση του CR7 μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK