Μέσι ή Ρονάλντο; Οι ειδικοί έδωσαν την απάντηση

Παίκτες, προπονητές, αξιοσημείωτες προσωπικότητες του αθλητισμού απάντησαν στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο, αναδεικνύοντας με διαφορά τον νικητή αυτής της άτυπης μονομαχίας. Διαβάστε ποιοι τοποθετήθηκαν και ποιο το αποτέλεσμα;

Barcelona's Lionel Messi, left, gestures next to Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right,  during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 25, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Barcelona's Lionel Messi, left, gestures next to Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 25, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP IMAGE

Φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να διχάζει τους φίλους του ποδοσφαίρου το ερώτημα για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης, ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Απολαμβάνουμε το ταλέντο και των δύο για πάνω από μία δεκαετία, με τον Πορτογάλο και τον Αργεντινό να μας καταγράφουν ιστορικές στιγμές και στατιστικά που θα έχουμε να λέμε για όλη μας τη ζωή.

Πρόσφατα, είδαμε μερικούς παλαίμαχους αστέρες του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως τον Ρίο Φέρντιναντ, τον Στίβεν Τζέραρντ και τον Φρανκ Λάμπαρντ να τάσσονται υπέρ του άσου της Μπαρτσελόνα.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτοί οι τρεις που στηρίζουν τον "Λίο" αντί για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εκατοντάδες ακόμα καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικότητες του αθλητισμού.

Η Mundo Deportivo "ψάχτηκε" στο Twitter και βρήκε ότι ένας χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να βάλει τέλος στην κόντρα των δύο ποδοσφαιριστών, δημοσίευσε μία πληθώρα γνωστών ονομάτων που έχουν εκφράσει δημόσια την "ψήφο" τους για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου.

Και όπως όλοι κατέληξαν ομόφωνα, ο Λιονέλ Μέσι κερδίζει το "ντέρμπι" με τον CR7, κατακτώντας το στέμμα του "μεγαλύτερου" ποδοσφαιριστή στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK