Μόνο μ' αυτό το ποσό θα μείνει στη Ρεάλ ο Ρονάλντο

Ο ένας -κι απαράβατος- όρος του Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόνο μ' αυτό το ποσό θα μείνει στη Ρεάλ ο Ρονάλντο
Ρονάλντο Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Έχει συμβόλαιο σε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021. Το γεγονός όμως ότι πιέζει για φρέσκια αναπροσαρμογή, κυρίως των οικονομικών όρων της σύμβασης που υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από 13 μήνες, είναι αλλουνού... Ρονάλντο ευαγγέλιο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πατώντας πάνω αφενός στις προσωπικές επιδόσεις του αφετέρου στο... ενδιαφέρον ομάδων όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών του και περιμένει την επίσημη πρόταση των "μερένγκες".

Τι ζητάει πλέον ο Ρονάλντο; Να λάβει περισσότερα απ' όσα παίρνει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα (περισσότερα από 50 εκατομμύρια ετησίως μαζί με τα μπόνους)! Έστω κι ένα... ευρώ, διότι θεωρεί εαυτόν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών (το δήλωσε ευθαρσώς) και θέλει να πληρωθεί γι' αυτό.

Αυτή τη στιγμή ο "CR7" είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, αφού υπολείπεται και του Βραζιλιάνου Νεϊμάρ. Κατάντια... Γι' αυτό και δεν θέλει να χάνει άλλο χρόνο στο δρόμο προς την κορυφή κι αν δεν του δώσει η Ρεάλ τα χρήματα που αξιώνει, θα τα ψάξει αλλού.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε δημοσίως πως ο Ρονάλντο είναι υπεραπαραίτητος. Σηκώνει όμως το βασιλικό ταμείο μια τέτοια υπέρβαση για έναν ποδοσφαιριστή που τον Φλεβάρη κλείνει τα 33 του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK