Να ζήσεις Ζιζού και χρόνια πολλά...

O Zινεντίν Ζιντάν έχει γενέλθια και η Ρεάλ δεν ξέχασε φυσικά τον τεχνικό που την οδήγησε σε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ τα δύο τελευταία χρόνια. Δείτε το VIDEO.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane smiles during a training session in Madrid, Tuesday May 9, 2017. Real Madrid will play against Atletico Madrid on Wednesday in a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane smiles during a training session in Madrid, Tuesday May 9, 2017. Real Madrid will play against Atletico Madrid on Wednesday in a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Paul White) AP

Η Ρεάλ δεν χρειάστηκε παρά μόνο 50 δευτερόλεπτα μαγείας σε video από την καριέρα του Ζινεντίν Ζιντάν για να του ευχηθεί για τα 45α γενέθλιά του.

Ο τεχνικός της "βασίλισσας" γεννήθηκε σαν σήμερα το 1972 και συνέδεσε την καριέρα του κυρίως με τα χρώματα της Ρεάλ αλλά και της Εθνικής Γαλλίας με την οποία άλλωστε στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 1998.

Ιδού το VIDEΟ για τα χρόνια πολλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK