Νέος "εμφύλιος" στην Ρεάλ λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο

Εκνευρισμένοι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας της αντίδρασης του όταν έγινε αλλαγή κόντρα στην Λεβάντε. Τι του χρεώνουν και ποιος ο κίνδυνος να τεθεί στο... περιθώριο!

Νέος "εμφύλιος" στην Ρεάλ λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεισε την Δευτέρα τα 33 του χρόνια και πλέον βαδίζει στα 34. Δεν το χάρηκε όμως όσο θα ήθελε, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 2-2 το Σάββατο κόντρα στην Λεβάντε και αισθάνεται την καυτή ανάσα της Βιγιαρεάλ στην 4η θέση.

Αυτό είναι μόνο η αρχή των προβλημάτων της "βασίλισσας" την εβδομάδα που ξεκίνησε, αφού σύμφωνα με την "OK Diario" εντός των αποδυτηρίων έχει αρχίσει και φουντώνει το αίσθημα της διχόνοιας.

Αφορμή η αντίδραση του CR7 όταν έγινε αλλαγή το Σάββατο που μας πέρασε. Ο Πορτογάλος δεν είχε σωστή συμπεριφορά ούτε στον πάγκο, ούτε στα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα της λήξης και προκάλεσε τον εκνευρισμό των συμπαικτών του.

Η όλη ατμόσφαιρα θυμίζει εκείνη πριν λίγους μήνες όπου τα αποδυτήρια είχαν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα. Από τη μία οι "φίλοι Ρονάλντο" και από την άλλη οι "φίλοι Ράμος". Μόνο που τώρα οι... παρέα του Ισπανού μεγαλώνει και εκείνη του Πορτογάλου μικραίνει επικίνδυνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK