Ο Κριστιάνο έγινε αλλαγή, αλλά δεν... πλακώθηκε με τον Ζιντάν

Η Ρεάλ δεν τραβάει,ο Ρονάλντο επίσης και στη Μαδρίτη είναι μία ωραία ατμόσφαιρα. Ο CR7, γενικά, και στις καλές ημέρες... στράβωνε όταν τον έκαναν αλλαγή, κυρίως με τους προπονητές. Στο ματς όμως με τη Λεβάντε άλλος την πλήρωσε. (VIDEO)

Άλλο ένα στραπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκε από τη γκρίνια του Κριστιάνο Ρονάλντο που ο Ζιντάν αποφάσισε στο 82' να τον περάσει εκτός "μάχης" με τη Λεβάντε.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που πάει φουλ για αναπροσαρμογή συμβολαίου, ξέσπασε όταν έκατσε στον πάγκο, αλλά όχι όπως όλοι θα φαντάζονταν με την απόφαση του Ζιζού να τον αποσύρει...

Ένα άλλο πρόσωπο ήταν αυτός που πλήρωσε τη νύφη και συγκεκριμένα ο κάμεραμαν του αγώνα!

Ναι, ο CR7 τα έβαλε με τον τεχνικό και τον σκηνοθέτη, επειδή τραβούσαν εκείνον που έκατσε στον πάγκο και όχι το παιχνίδι που βρισκόταν σε εξέλιξη.

"Δεν υπάρχει λόγος να τραβάς εμένα, κοίτα το παιχνίδι, να στρέψεις την κάμερα στον αγώνα" ήταν τα λόγια του ηγέτη της "Βασίλισσας".

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.