Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο παίκτη του κόσμου

Έχει τέτοια αυτοπεποίθηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν διστάζει να πει δημοσίως πως ο ίδιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου!

epa05437160 Portuguese soccer player Cristiano Ronaldo at the opening of the first of four Hotels as a partnership between the Pestana Hotel Group and Cristiano Ronaldo, July 22, 2016. The hotel is already operating since July 1, Funchal, Portugal, July 22. EPA/HOMEM DE GOUVEIA
epa05437160 Portuguese soccer player Cristiano Ronaldo at the opening of the first of four Hotels as a partnership between the Pestana Hotel Group and Cristiano Ronaldo, July 22, 2016. The hotel is already operating since July 1, Funchal, Portugal, July 22. EPA/HOMEM DE GOUVEIA EPA

Το 2016 αναμφίβολα είναι η χρονιά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κατέκτησε Champions League με τη Ρεάλ και φυσικά Euro με την Πορτογαλία κάνοντας μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του. Όλα αυτά έχουν τονώσει σε τέτοιο βαθμό την αυτοπεποίθησή του που δεν διστάζει πλέον να δηλώνει δημόσια πως δεν υπάρχει άλλος καλύτερος από αυτόν.

Ο "CR7" έκανε δηλώσεις στην ιταλική "Gazzetta Dello Sport" και τόνισε πως "θεωρώ τον εαυτό μου ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, διότι δουλεύω σκληρά για να είμαι ακριβώς αυτό. Στο μυαλό μου, είμαι ο καλύτερος",είπε ο Ρονάλντο, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τη Ρεάλ ως το καλοκαίρι του 2021!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο παίκτη του κόσμου

"Το όνειρό μου είναι να κλείνω τα μάτια μου και να παίζω για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αυτό που θέλω πιο πολύ απ' όλα και θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Είναι ο σύλλογος της καρδιάς μου",κατέληξε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρομερό tweet της Λέγκια για τον... φορμαρισμένο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ανανέωσε με "χρυσό" συμβόλαιο ο Κρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK