Ο Μπέιλ "ανοίγει" πόρτες σε αντίπαλο σύλλογο της Ρεάλ

Δεν περνάει καλά φέτος στη Μαδρίτη και αυτό βγαίνει... προς τα έξω. Ο Μπέιλ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζιντάν και "ψάχνεται" στην αγορά, απλώνοντας... δίχτυα μέχρι και σε αντίπαλη ομάδα της Ρεάλ.

Real Madrid's Gareth Bale, from left, Mateo Kovacic and Marcelo warm up during a training session in Munich, Germany, Tuesday, April 24, 2018. FC Bayern Munich will face Real Madrid for a Champions League semi final first leg soccer match in Munich on Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Gareth Bale, from left, Mateo Kovacic and Marcelo warm up during a training session in Munich, Germany, Tuesday, April 24, 2018. FC Bayern Munich will face Real Madrid for a Champions League semi final first leg soccer match in Munich on Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP IMAGE

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που ο Γκάρεθ Μπέιλ μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας πίσω την ομάδα που τον ανέδειξε, τη Τότεναμ, με τη πρώτη του σεζόν να χαρακτηρίζεται μάλιστα ιδανική, καθώς η "Βασίλισσα" έφτασε μετά από 12 χρόνια στο δέκατο Champions League της ιστορίας της.

Από τότε, ο Ουαλός έχει πανηγυρίσει ακόμα δύο ευρωπαϊκές κούπες, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ισπανικής ομάδας. Ωστόσο, οι κατά καιρούς τραυματισμοί που αντιμετωπίζει του έχουν στερήσει τη βασική θέση στην ενδεκάδα με τα σενάρια εξόδου του 28χρονου από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" να οργιάζουν.

Ο στρεσαρισμένος διεθνής εξτρέμ φαίνεται να αναζητά απεγνωσμένα τη μεταγραφή του το προσεχές καλοκαίρι και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του στη γερμανική Bild, όπου δεν δίστασε να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακόμισής του στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν, αντίπαλο των "μερένχες" στα ημιτελικά της ανώτατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ακολουθώντας τα βήματα του Χάμες Ροντρίγκες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: " Δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα στο ποδόσφαιρο. Τώρα αγωνίζομαι για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το απολαμβάνω. Η Μπάγερν έχει μία φανταστική ομάδα, αλλά και στο παρελθόν αποτελούσε έναν από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να εμπλέκεται μεταγραφικά με αυτή την ομάδα. Όμως, όσον αφορά το τώρα, είμαι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK