O Μπέιλ είπε "όχι" στο πρώτο μεγαθήριο που τον πλησίασε

Αγγλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Μπέιλ ήρθε σε επαφή με ανθρώπους κορυφαίου ευρωπαϊκού κλαμπ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική να παίξει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Η "Mirror" φέρνει στο φως της δημοσιότητας την προσπάθεια που έκαναν κορυφαία στελέχη της Μπάγερν Μονάχου να πετύχουν το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι Βαυαροί πήραν τηλέφωνο στον Ουαλό, ωστόσο σύμφωνα με το βρετανικό ρεπορτάζ αυτά που άκουσαν δεν τους άρεσαν καθόλου.

Ο Μπέιλ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα λέγεται ότι τόνισε στους Γερμανούς ότι από την Ρεάλ θα φύγει αν και αν μόνο έρθει πρόταση από την Αγγλία.

Αν λοιπόν δεν έρθει προσφορά από την Πρέμιερ, ο 28χρονος δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την Ισπανία. Μεταγραφικά μπερδέματα και είναι ακόμη Ιούνιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK