Ο ορισμός του team spirit η Ρεάλ

O Zινεντίν Ζιντάν βρήκε τον τρόπο να πάρει πράγματα από όλους τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και όταν λέμε από όλους, εννοούμε από ΟΛΟΥΣ. Χωρίς ούτε μία εξαίρεση.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πολύ μεγάλος μάγκας ως προπονητής. Αυθαίρετη η άποψη είπατε; Για ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα νούμερα της Ρεάλ...

Μία πολύ μεγάλη, για το σύλλογο, σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με τον Γάλλο τεχνικό να παίρνει από κάθε παίκτη του χειροπιαστή βοήθεια τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 21 παίκτες τελείωασν την εκπληκτική αυτή χρονιά είτε με γκολ είτε με ασίστ είτε και με τα δύο μαζί.

Παραδείγματα: Ο Πέπε είχε 2 γκολ και 1 ασίστ, ο Ασένσιο 3 γκολ και 2 ασίστ, ο Μαριάνο 1 γκολ και 1 ασίστ, ο Κασεμίρο 4 γκολ, ο Ντανίλο 1 γκολ και 2 ασίστ.

Απαντες πρόσφεραν στο δημιουργικό κομμάτι, δεν υπήρξε κάποιος που να τελείωσε τη χρονιά με μηδέν και στις δύο κατηγορίες.

Μ' αυτόν τον τρόπο ο Ζιντάν κράτησε όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση...

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!