Ο ορισμός του team spirit η Ρεάλ

O Zινεντίν Ζιντάν βρήκε τον τρόπο να πάρει πράγματα από όλους τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και όταν λέμε από όλους, εννοούμε από ΟΛΟΥΣ. Χωρίς ούτε μία εξαίρεση.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πολύ μεγάλος μάγκας ως προπονητής. Αυθαίρετη η άποψη είπατε; Για ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα νούμερα της Ρεάλ...

Μία πολύ μεγάλη, για το σύλλογο, σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με τον Γάλλο τεχνικό να παίρνει από κάθε παίκτη του χειροπιαστή βοήθεια τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 21 παίκτες τελείωασν την εκπληκτική αυτή χρονιά είτε με γκολ είτε με ασίστ είτε και με τα δύο μαζί.

Παραδείγματα: Ο Πέπε είχε 2 γκολ και 1 ασίστ, ο Ασένσιο 3 γκολ και 2 ασίστ, ο Μαριάνο 1 γκολ και 1 ασίστ, ο Κασεμίρο 4 γκολ, ο Ντανίλο 1 γκολ και 2 ασίστ.

Απαντες πρόσφεραν στο δημιουργικό κομμάτι, δεν υπήρξε κάποιος που να τελείωσε τη χρονιά με μηδέν και στις δύο κατηγορίες.

Μ' αυτόν τον τρόπο ο Ζιντάν κράτησε όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση...

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!