Ο Πέρεθ... τρελάθηκε και αντεπιτίθεται με "νέο Φίγκο"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ δεν μπορεί να το χωνέψει ότι μετά τα δύο συνεχόμενα CL και το πρωτάθλημα, η αγαπημένη του "Βασίλισσα" δεν κυριαρχεί. Ο ισχυρός άνδρας του "Μπερναμπέου" θέλει να δείξει στους παίκτες του τι σημαίνει κυριαρχία με... τορπίλη στην Μπαρτσελόνα.

Αφού δεν... καθαίρεσαι τον πετυχημένο κατά τ' άλλα Ζιντάν, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα τον στηρίξει με ενισχύοντάς τον. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται έτοιμος από τα ισπανικά Μέσα να... πλήξει την Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε με σήριαλ "νέου Φίγκο".

Ο κυριαρχικός Πέρεθ, που συνήθιζε να σπαταλά τα εκατομμύρια σαν "χαρτοπετσέτες" για χάρη της περίφημης ιδέας των Galacticos φέρεται να χτίζει σχέδιο αρπαγής του Σαμουέλ Ουμτιτί!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα "χτυπήσει" τον Γαλλοκαμερουνέζο αμυντικό λόγω της "άνετης" ρήτρας που τον δεσμεύει με την Μπάρτσα και ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ.

Ο Ουμτιτί δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2021, αλλά η συγκεκριμένα ρήτρα τον κάνει εξαιρετικά... ελκυστικό στους πιθανούς αγοραστές του. Θα καταφέρει άραγε ο Ισπανός παράγοντας να... πληγώσει τη μισητή αντίπαλο;