Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου μένει δίπλα στον Ρονάλντο

Διαβάστε την ιστορία του "Τσάβι", του πιο "τυχερού ανθρώπου στον κόσμο" που κέρδισε δύο φορές το Λότο και ζει πλέον πλάι στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

H ισπανική ιστοσελίδα "El Mundo" έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία για τον "πιο τυχερό άνθρωπο στον κόσμο" όπως τον χαρακτηρίζει.

Ο λόγος για έναν Κινέζο που ζει στην Ισπανία, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύπτεται, αποκαλείται όμως "Τσάβι" και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια με τη βοήθεια της τύχης να αποκτήσει πολλά χρήματα, με αποτέλεσμα να είναι... γείτονας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο εν λόγω κύριος κέρδισε το 2013 1,8 εκατομμύρια ευρώ σε ισπανική λοταρία, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά έβαλε στην τσέπη του ακόμη 137 εκατομμύρια, όταν κέρδισε στο παιχνίδι "EuroMillions". Πριν σταθεί τυχερός, ο "Τσάβι" εργαζόταν σε εστιατόριο, πλέον όμως ζει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά...

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.