Ο πραγματικός λόγος που θέλει να φύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο φάκελος "Κριστιάνο Ρονάλντο" άνοιξε στην Ισπανία και μαζί βγήκαν στη φόρα τα... άπλυτα της διοίκησης της "βασίλισσας" που οδηγούν στην πόρτα της εξόδου τον CR7. Ποια είναι η... ύπουλη κίνηση του Φλορεντίνο Πέρεθ που εξόργισε τον Πορτογάλο και ο ανταγωνισμός των εκατομμυρίων.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo grimaces during Spanish the La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
cristiano ronaldo AP

Πριν λίγους μήνες το σίριαλ με την παραμονή του 32χρονου επιθετικού στην πρωταθλήτρια Ισπανίας απασχόλησε τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο. Ως κύρια αιτία για τις τάσεις φυγής του Πορτογάλου άσου ήταν το σκάνδαλο φοροδιαφυγής και η δικαστική διαμάχη του παίκτη με τις ισπανικές Αρχές.

Η όλη ιστορία δεν ήταν παρά ένα μικρό κομμάτι του παζλ, αφού η AS αποκαλύπτει τι κρύβεται από πίσω και αφορά τρεις ποδοσφαιριστές, τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά αρκετά εκατομμύρια Ευρώ.

UNFAIR... PLAY

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το καλοκαίρι ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσπάθησε να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Μονακό, προσφέροντας στους Γάλλους 140.000.000€ και τη δυνατότητα να παραμείνει ο 18χρονος επιθετικός στο Μόντε Κάρλο για μία σεζόν δανεικός.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το εξέλαβε ως έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του, αφού θεώρησε, μετά τα όσα κατέκτησε η ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πως η Ρεάλ έψαχνε διάδοχο για τη... βιτρίνα. Λίγες ημέρες νωρίτερα "διέρρευσαν" δημοσιεύματα και για τον Νεϊμάρ, γεγονός που έκανε έξαλλο τον CR7 και κάπως έτσι έφτασε στο σημείο να ζητήσει μεταγραφή.

Τελικά παρέμεινε στην Μαδρίτη, αν και δυσαρεστημένος, θέτοντας ξανά θέμα νέας ανανέωσης του συμβολαίου του με μεγαλύτερες αποδοχές, όμως δεν τα βρήκαν με τον Πέρεθ και το θέμα έμεινε εκεί.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ...

Την ίδια ώρα ο Νεϊμάρ υπέγραψε στην Παρί με αποδοχές 35.000.000€ το χρόνο (χωρίς τα μπόνους), ενώ ο Λιονέλ Μέσι στη νέα συμφωνία με την Μπαρτσελόνα θα έχει να λαμβάνει 40.000.000€!

Ο Κριστιάνο ένιωσε... ριγμένος, αφού τα δικά του 21.000.000€ ανά σεζόν μοιάζουν με... πασατέμπο μπροστά στις αποδοχές των άλλων δυο. Όπως τόνισε εξάλλου, αν τον θεωρούν κορυφαίο, τότε θα πρέπει να πληρώνεται αναλόγως με τους άλλους παίκτες της πρώτης... γραμμής.

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι πιθανό ο Πορτογάλος να αποχωρήσει (άγνωστο για που) έχοντας κλείσει τα 33 του χρόνια. Σίγουρα οι μνηστήρες θα κάνουν... ουρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK