Ο Ράμος απαίτησε τα 400 χιλιάρικα του Μπέιλ!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έσβησε τη... φωτιά του Λούκα Μόντριτς και μία νέα άναψε σχεδόν αμέσως με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της "βασίλισσας", Σέρχιο Ράμος. Ο κάπτεν ζήτησε περισσότερα χρήματα από τον πρόεδρο, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε λένε στην Ισπανία.

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται 13 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και αμείβεται με 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Σύμφωνα, όμως, με ισπανικά δημοσιεύματα η αρμονική σχέση των δύο πλευρών έχει διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα, αφού ο Ισπανός αμυντικός είναι λυπημένος με τη συμπεριφορά του προέδρου της "βασίλισσας" προς το πρόσωπό του.

Στην Ιβηρική γράφουν ότι ο Ράμος απαίτησε από τον μπος της ομάδας του να τον ανεβάσει στα χρήματα ώστε να ισοφαρίσει αυτά που παίρνει εβδομαδιαίως ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός λαμβάνει 400.000 ευρώ, ενώ σύντομα κοντά σε αυτά τα ποσά αναμένεται να κινηθεί και το νέο συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς.

Η συμφωνία του 32χρονου στόπερ με τη Ρεάλ εκπνέει βάσει συμβολαίου το 2020 κι εφόσον ευσταθούν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, τότε ένα νέο σήριαλ με... βασιλικό αέρα αναμένεται να ξεσπάσει το επόμενο διάστημα, καθώς ο Πέρεθ φέρεται να έριξε "πόρτα" στον Ράμος και το... όνειρό του για 400 χιλιάρικα την εβδομάδα.