Ο Ράμος δεν δίστασε να τσαλακώσει τον Ρονάλντο: γιατί του τα "έχωσε"

Η Ρεάλ κατέκτησε για τρίτη σερί χρονιά το Champions League, ωστόσο ελάχιστα μετά το τέλος του τελικού τ' αποδυτήρια του Ζιντάν... έσκασαν χάρη στον Ρονάλντο. Διαβάστε πώς μέσα στη ίδια χρονιά ο Ράμος τα "έχωσε" και στον Μπέιλ και στον CR7 για τη συμπεριφορά τους απέναντι στην ομάδα.

Ο Ράμος δεν δίστασε να τσαλακώσει τον Ρονάλντο: γιατί του τα "έχωσε"

Ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε τον Σέρχιο Ράμος ακόμη πιο μισητό στα μάτια των φανς της "στρογγυλής θεάς". Το κακό παιδί από την Ανδαλουσία ανήκει στη λίστα των ποδοσφαιριστών με τους περισσότερους haters, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ηγετικές ικανότητες του και τον τρόπο του να διαχειριστεί καταστάσεις όταν τ' αποδυτήρια της Ρεάλ "βράζουν".

Δύο φορές μέσα στην ίδια χρονιά ο Ράμος χρειάστηκε να επέμβει μεταξύ των δύο μεγαλύτερων σταρ της ομάδας, δηλαδή των Ρονάλντο και Μπέιλ.

Η πρώτη ήταν μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Γιουβέντους στα ημιτελικά του Champions League.

Τότε, ο Γκάρεθ Μπέιλ, που είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο, αποφάσισε να μην πανηγυρίσει με την υπόλοιπη ομάδα και να μείνει μόνος και ενοχλημένος. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ρεπόρτερ, ο έμπειρος αμυντικός εισέβαλε στ' αποδυτήρια όταν ενημερώθηκε για τη στάση του συμπαίκτη του και του τα... έχωσε κανονικότατα.

Ακριβώς τα ίδια γράφουν οι "Sport" και "Marca" πως συνέβησαν μετά τον τελικό του Κιέβου.

Πρωταγωνιστής εκ νέου ο Ράμος, αλλά απέναντι στον Ρονάλντο. Ο αρχηγός της Ρεάλ φέρεται να ζήτησε τα... ρέστα από τον συμπαίκτη του τόσο για τις δηλώσεις του περί φυγής, όσο και για την επιλογή του να πανηγυρίζει στην άλλη άκρη του γηπέδου τα πέντε "δικά" του Champions League, παρέα με φίλους του και την κούπα, αντί τα 13 της Ρεάλ με την υπόλοιπη ομάδα!

Ο Ράμος ίσως να μην είναι και το καλύτερο παιδί εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά σάμπως τον πιάσει το αρχηγικό του, τότε δείχνει να μην... μασάει να υψώσει τους τόνους ακόμη και στα πρώτα ονόματα της μαρκίζας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK