Ο Ράμος εξηγεί τη διαφορά επιπέδου Παρί - Ρεάλ με απλό παράδειγμα!

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις πραγματοποίησε ο αρχηγός της Ρεάλ και της Ισπανίας Σέρχιο Ράμος με αφορμή το επεισόδιο που συνέβη για ένα πέναλτι μεταξύ των Καβάνι - Νεϊμάρ. Ο σκληροτράχηλος στόπερ ξεκαθάρισε γιατί με Ζιντάν δεν γίνεται ποτέ να... μαλώσουν δύο ποδοσφαιριστές για τα στημένα.

UEFA President Aleksander Ceferin, left, hands the trophy to Real Madrid's Sergio Ramos after the Champions League Final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
UEFA President Aleksander Ceferin, left, hands the trophy to Real Madrid's Sergio Ramos after the Champions League Final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ταλανίστηκε εξαιτίας της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ των Νεϊμάρ και Καβάνι, επειδή ο Ουρουγουανός δεν επέτρεψε στον απόλυτο σταρ της Παρί να πάρει εκείνος την εκτέλεση ενός πέναλτι.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές περάστηκαν από... κόσκινο στα μίντια, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν πολλά σενάρια ότι δεν μιλιούνται μεταξύ τους και πως η Παρί μετά το επεισόδιο "κόπηκε" στα δύο με τη διοίκηση να φέρεται πως "λάδωσε" τον Καβάνι για να αποσυρθεί από τις εκτελέσεις πέναλτι.

Ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος ρωτήθηκε για το γεγονός και ξεκαθάρισε ότι στον οργανισμό της Μαδρίτης και με προπονητή τον Ζιντάν δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστούν τέτοια φαινόμενα:

"Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη Ρεάλ. Στην ομάδα τα πάντα είναι σχεδιασμένα και προκαθορισμένα πριν τα ματς. Ο Κριστιάνο εκτελεί τα πέναλτι, αλλιώς ακολουθώ εγώ ενώ υπάρχει και τρίτος ποδοσφαιριστής έτοιμος για να χτυπήσει."

Στη συνέχεια ο Ράμος αποθέωσε τον "αιώνιο" φίλο του Ζινεντίν Ζιντάν -έτσι τον χαρακτήρισε- αναφέροντας:

"Με τον Ζιντάν δεν υπάρχουν ενδιάμεσα πράγματα. Το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο μαύρο! Τον σέβομαι απόλυτα..." είπε ο σκληροτράχηλος Ανδαλουσιανός που συμπλήρωσε: "Νεϊμάρ και Καβάνι θα τα βρουν κάποια στιγμή γιατί είναι σπουδαίοι παίκτες."

News 24/7

24MEDIA NETWORK