Ο Ράμος εκτελεί καλύτερα από τον Ρονάλντο!

Τι κι αν η θέση του βρίσκεται στο κέντρο της άμυνας; Ο Ράμος ξέρει να χρησιμοποιεί τα πόδια του σαν δεινός σκόρερ και κάνει τον Ρονάλντο να "τρέμει" στο ενδεχόμενο ο Ισπανός να τον αντικαταστήσει στις εκτελέσεις των φάουλ (VIDEO).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's Sergio Ramos, left, after scoring the opening goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's Sergio Ramos, left, after scoring the opening goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP IMAGE

Αποτελεί μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και 13 χρόνια. Λογικό είναι στα 32 έτη ζωής να φορά το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του. Όμως δεν μιλάμε απλά για έναν πολύπειρο παίκτη που έχει ανδρωθεί στην "Βασίλισσα", αλλά και για έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Αν κρίνουμε μάλιστα από τα γκολ που σκοράρει κατά καιρούς και "ξελασπώνει" την ομάδα του, μπορούμε να πούμε πως ο Ισπανός έχει τόσο τα αμυντικά, όσο και τα επιθετικά προσόντα.

Τελευταίο του "θύμα" που δεν κατάφερε να τον σταματήσει ήταν ο συμπαίκτης του και τερματοφύλακας στην ισπανική ομάδα, Κίκο Κασίγια. Αυτή τη φορά όμως, ο τρόπος με τον οποίο έβαλε ο Ράμος τη μπάλα μέσα στα δίχτυα δεν ήταν με το κεφάλι, αλλά με τα τρομερά του χτυπήματα με τα πόδια.

Ο Μαδριλένος σταρ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twiiter ένα βίντεο, όπου πετυχαίνει συνεχόμενα τέρματα με χτυπήματα εκτός περιοχής, στέλνοντας τη "στρογγυλή θεά" κυριολεκτικά στο Γ' της εστίας του 31χρονου πορτιέρο. Σημειώνοντας γκολ με τέτοια ευχέρεια ο σέντερ μπακ των "μερένχες" θα μπορούσε να κερδίσει το "χρίσμα" και να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις εκτελέσεις φάουλ, δημιουργώντας ανησυχίες στον Πορτογάλο άσο.

Στο ποστάρισμά του, ο Ράμος δεν ξέχασε να δείξει την αγάπη του και για τον Κασίγια που ρεζίλεψε, καθώς παρέμεινε σε όλα τα γκολ "στήλη άλατος", γράφοντας: " Δείξτε στον Κίκο Κασίγια λίγη αγάπη, φαίνεται να αποτελεί το αγαπημένο μου θύμα τελευταία. Μερικά λάικς είναι πάντοτε καλά για να ανεβεί το ηθικό του".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK