Ο Ράμος έπρεπε να φορέσει μάσκα για να κάνει... ρεκόρ

Στα 31 του χρόνια ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί στην 88χρονη ιστορία της Πριμέρα και το κατάφερε φορώντας... μάσκα. Βέβαια δεν θα πρέπει να... υπερηφανεύεται κιόλας (VIDEO).

Real Madrid's Sergio Ramos, right, and Karim Benzema adjust their socks during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
sergio ramos AP

Η κρίση στην Ρεάλ Μαδρίτης βαθαίνει. Τα βράδυ του Σαββάτου η "βασίλισσα" έμεινε στο 0-0 κόντρα στην κακή φέτος Μπιλμπάο και δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μπαρτσελόνα στην έδρα της απέναντι στην Θέλτα (2-2). Έτσι, η διαφορά των οκτώ πόντων από την κορυφή παρέμεινε.

Σα να μην έφτανε αυτό στο 86ο λεπτό ο Σέρχιο Ράμος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για 19η φορά στην καριέρα του! Δεν ξέρουμε αν το... ήθελε πάντως έγραψε ιστορία, αφού πλέον είναι και ο μοναδικός που φτάνει το συγκεκριμένο αριθμό, αφήνοντας πίσω του τους Πάμπλο Αλφάρο και Τσάβι Αγουάδο.

Αφού μιλήσαμε για αριθμούς να πούμε πως η φετινή βαθμολογική συγκομιδή της Ρεάλ Μαδρίτης (28 πόντοι) είναι η χειρότερη των τελευταίων εννέα ετών!

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2008-2009 ξεκίνησε με 26 σε 14 αγωνιστικές. Εκείνη την περίοδο το πρωτάθλημα σήκωσε η μισητή της αντίπαλος...

AP Photo/Alvaro Barrientos

News 24/7

24MEDIA NETWORK