O Ράμος "κάρφωσε" τον... Γιουβεντίνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε οικογένεια την Γιουβέντους σε πρόσφατες δηλώσεις του και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Σέρχιο Ράμος που... απασφάλισε κατά του πρώην συμπαίκτη του.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's Sergio Ramos after scoring the opening goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's Sergio Ramos after scoring the opening goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Πριν από λίγες ημέρες, στο πλαίσιο του ντεμπούτου του με την Γιουβέντους (απέναντι στη δεύτερη ομάδα των "μπιανκονέρι" στο φιλικό που έγινε στην Βίλαρ Περόζα), ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να σταθεί στο εξαιρετικό κλίμα που έχει βρει στον ιταλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει τη λέξη "οικογένεια" για να περιγράψει με μία λέξη την ατμόσφαιρα εντός των αποδυτηρίων.

Αυτό όμως δεν... ακούστηκε καλά στα αυτιά του Σέρχιο Ράμος, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης και επί εννέα χρόνια συμπαίκτη του "CR7" να παίρνει την ασίστ από τις κουβέντες του "CR7" για να του απαντήσει με άκρως επιθετικό ύφος.

"Εδώ αισθανόμασταν πάντα οικογένεια οπότε δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του όταν τα έλεγε αυτά. Ο λόγος που έχουμε επιτυχίες είναι επειδή είμαστε οικογένεια και εκείνος ήταν μέλος της οικογένειας", δήλωσε αρχικά ο Ράμος, από το Ταλίν όπου βρίσκεται με τους "μερένγκες" (την Τετάρτη παίζουν με την Ατλέτικο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ), και συνεχισε:

Real Madrid's Sergio Ramos, left, and teammate Marcelo hold up the trophy after winning the Santiago Bernabeu trophy soccer match between Real Madrid and AC Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Saturday, Aug. 11, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
Real Madrid's Sergio Ramos, left, and teammate Marcelo hold up the trophy after winning the Santiago Bernabeu trophy soccer match between Real Madrid and AC Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Saturday, Aug. 11, 2018. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

"Είναι προφανές πως είναι αρνητικό όταν χάνεις έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε να νικάμε και στην ιστορία της Ρεάλ πολλοί έχουν έρθει και έχουν φύγει, αλλά η Ρέαλ συνεχίζει να νικάει.

Κανείς δεν είναι πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης, οτιδήποτε και αν συμβεί η Ρεάλ θα συνεχίσει να ζει και ήταν δική του επιλογή να φύγει. Οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές για αυτούς που θέλουν να είναι μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν σκληρό που χάσαμε τον Ρονάλντο, όμως δεν είναι κανείς πάνω από την Ρεάλ και εμείς έχουμε ακόμα την πείνα για να βελτιωνόμαστε και να κατακτάμε τίτλους. Το σύνολο είναι πάνω από τα άτομα.

Δεν σκεφτόμαστε το παρελθόν κάποιου παίκτη, σκεφτόμαστε μόνο το παρόν..."

Αν αυτά τα λόγια φτάσουν μέχρι το... Τορίνο, δεν αποκλείεται να έχουμε απάντηση από τον CR7 που έχει αποδείξει πως δεν βάζει νερό στο κρασί του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK