Ο Ράμος κολυμπάει δίπλα σε φαλαινοκαρχαρία 20 τόνων!

Την ώρα που όλοι οι ποδοσφαιριστές επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους ξαπλώνοντας στην παραλία, ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος κάνει τη διαφορά και... κολυμπάει δίπλα σε φαλαινοκαρχαρία 12 μέτρων και 20 τόνων!

Τελικά ο Σέρχιο Ράμος δεν φοβάται τίποτα! Αντί να επιλέξει ξέγνοιαστες διακοπές ξαπλώνοντας δίπλα στο κύμα, εκείνος φόρεσε μάσκα και βούτηξε για να κολυμπήσει δίπλα στους φαλαινοκαρχαρίες!

Για όσου δεν γνωρίζουν, οι φαλαινοκαρχαρίες είναι αποτελούν τα μεγαλύτερα θηλαστικά που ζουν στη θάλασσα φτάνοντας τα 12μιση μέτρα και τους 22 τόνους σε βάρος.

Το κολύμπι δίπλα τους αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία, την οποία επιλέγουν αρκετοί... τολμηροί τουρίστες. Τα συγκεκριμένα ζώα είναι άκακα για τον άνθρωπο (παρά το όνομά τους - καρχαρίες), καθώς τρέφονται σχεδόν αποκλειστικά με πλανγκτόν ή μικρότερα ψάρια.

Ο αρχηγός της Ρεάλ λοιπόν πήρε την πανέμορφη σύζυγό του, Πιλάρ Ρούμπιο και βούτηξαν δίπλα στους... αγαθούς γίγαντες.

"Μια εμπειρία απίστευτη! Να κολυμπάς δίπλα στους φαλαινοκαρχαρίες. Φανταστικό", έγραψε η κ. Ράμος στο instagram.

Δείτε τους:

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...