Ο Ρονάλντο "έφαγε" άκυρο 30.000.000 ευρώ από τη Ρεάλ!

Τα προβλήματα του Κριστιάνο με την εφορία μπήκαν σε μια σειρά, ωστόσο άλλα ζητήματα φαίνονται να αρχίζουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πορτογάλο σταρ. Τι ζήτησε ο CR7 και γιατί τον ακύρωσε η "βασίλισσα" με το... καλημέρα.

Πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι δικηγόροι του κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την εφορία, ώστε ο ποδοσφαιριστής να γλυτώσει τη φυλακή.

Ο Πορτογάλος σταρ διακανόνισε με τους αρμοδίους ένα πρόστιμο ύψους 30.000.000 ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει και ν' απαλλαχθεί από την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ποσό ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας φέρεται να το πήρε και να το πήγε... συστημένο στη Ρεάλ, ζητώντας από τη διοίκηση Πέρεθ να το καλύψει και όχι ο ίδιος, θεωρώντας πως η ομάδα ευθύνεται για το εφοριακό μπλέξιμο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα στη Μαδρίτη δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν με τον ηγέτη τους να πληρώσουν εκείνοι τον πρόστιμο, τελειώνοντας άμεσα τη συζήτηση!

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!