Ο Ρονάλντο κινδύνεψε να "φάει" την τούμπα της χρονιάς!

Το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ξεκίνησε με... ζόρια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που λίγο πριν την προπόνηση της Ρεάλ κινδύνεψε με τραυματισμό βγαίνοντας από το πούλμαν. Δείτε το VIDEO!

Portugal's Cristiano Ronaldo controls a ball during a training session in St.Petersburg, Russia, Monday, June 26, 2017. Portugal will play in the Confederations Cup semifinal on Wednesday. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Portugal's Cristiano Ronaldo controls a ball during a training session in St.Petersburg, Russia, Monday, June 26, 2017. Portugal will play in the Confederations Cup semifinal on Wednesday. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ήδη στα Σκόπια όπου το βράδυ της Τρίτης θα τεθεί αντιμέτωπη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ωστόσο οι άνθρωποι των "μερένγκες" είδαν την καρδιά τους να πηγαίνει στην κούλουρη το βράδυ της Δευτέρας.

Και αυτό γιατί παραμονή του μεγάλου αγώνα, το μεγάλο αστέρι της ομάδας κινδύνεψε πολύ σοβαρά να τραυματιστεί σε μία ανύποπτη στιγμή, εκτος γηπέδου!

Ήταν η στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέβαινε από το πούλμαν των "μερένγκες" όταν αυτό έφτασε στο γήπεδο για να αφήσει τους παίκτες για προπόνηση, με τον CR7 να γλιστράει και να γλιτώνει από μία μεγαλοπρεπή τούμπα που ήταν αρκετά πιθανό να του προκαλούσε τραυματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO:

Photo Credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK