Ο Βαλμπουενά, η χειραψία, το... ροζ βίντεο και η πληρωμένη απάντηση του Μπενζεμά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε ανοιχτός στο να αφήσει πίσω του την... πικάντικη κόντρα με τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει άλλη άποψη. Δείτε την άκομψη απάντηση του μέσω instagram (PHOTO).

Ο Βαλμπουενά, η χειραψία, το... ροζ βίντεο και η πληρωμένη απάντηση του Μπενζεμά
AP PHOTO/DAVID VINCENT

Καμία πρόθεση να... ρίξει νερό στο κρασί του και να αφήσει στην άκρη την κόντρα του με τον Ματιέ Βαλμπουενά δεν έχει ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από τον μέσο της Φενερμπαχτσέ ότι είχε στην κατοχή του "ροζ" βίντεο, μέσω του οποίου τον απειλούσε και τον εκβίαζε ζητώντας του μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να μην το δημοσιοποιήσει.

Η υπόθεση αυτή, έφτασε μέχρι τα δικαστήρια και στοίχισε στον Μπενζεμά τον αποκλεισμό του από την Εθνικής Γαλλίας. Ο προπονητής των "τρικολόρ" Ντιντιέ Ντεσάμ έχει να τον καλέσει στην ομάδα από τον Οκτώβρη του 2015 καθώς επέλεξε να τον στείλε στην... εξορία για να μην διαταράξει τις ισορροπίες.

Μια συνέντευξη του Βαλμπουενά στην "Parisien" στάθηκε αφορμή για να... φορτώσει ο Καρίμ Μπενζεμά και να του δώσει μια πληρωμένη απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Ο 33χρονος διεθνής, δήλωσε πρόθυμος να συγχωρήσει τον άσο των "μερένγκες" παραδεχόμενος ότι για αυτόν είναι... περασμένα ξεχασμένα: "Αν τον έβλεπα θα του έσφιγγα το χέρι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", για να του απαντήσει ο Καρίμ Μπενζεμά: "Κράτα την χειραψία για τον εαυτό σου".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΖΕΜΑ:

Ο Βαλμπουενά, η χειραψία, το... ροζ βίντεο και η πληρωμένη απάντηση του Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK