Ο Βαλβέρδε για τη Ρεάλ!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπαίνει ως φαβορί στην κούρσα για τη διαδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν αν τυχόν ο Γάλλος δεν συνεχίσει στη Ρεάλ!

Ο Βαλβέρδε για τη Ρεάλ!

Η ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο το Σάββατο στο ντέρμπι της Μαδρίτης έφερε δεύτερες και τρίτες σκέψεις στο μυαλό του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η θέση του Ζινεντίν Ζιντάν δεν θεωρείται πλέον σίγουρη για την επόμενη σεζόν αφού η Ρεάλ έμεινε πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του εφετινού τρίλου στην Ισπανία. Ο Ζιζού βέβαια έχει ακόμα ζωντανό το στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στην καλύτερα διασυλλογική διοργάνωση φαντάζει τουλάχιστον δύσκολο./

Κάπου εδώ εμφανίζεται στην ιστορία ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού διανύει αλλά μία καλή σεζόν στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ιβηρική, ο Νο 1 στόχος του Πέρεθ.

Το όνομα του Βαλβέρδε ακούστηκε για τη Ρεάλ και πέρυσι, όμως ο Πέρεθ κατέληξε στη λύση του Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Μένει αν δούμε αν εφέτος ο πολύ αγαπητός στην Ελλάδα Ερνέστο θα κάνει το μεγάλο άλμα για να βρεθεί στον ηλεκτρικό πάγκο της Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK