Ο Χάινκες προκαλεί τον Κρόος να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο Τόνι Κρόος είναι μόλις 27 ετών όμως ο πρώην προπονητής του στην Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες, τον παροτρύνει να... κόψει τη μπάλα με ένα περίεργο επιχείρημα!

Είναι από τους πλέον πετυχημένους παίκτες τα τελευταία χρόνια σε συλλογικό επίπεδο (Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά και σε εθνικό (Γερμανία), παρόλα αυτά ο Γιουπ Χάινκες προτρέπει τον Τόνι Κρόος να κρεμάσει από τώρα τα παπούτσια του αν και είναι μόλις 27 ετών.

Ο λόγος μάλιστα που του ζητάει κάτι τόσο εξωφρενικό είναι ακόμα πιο... τρελός αφού θεωρεί πως δεν έχει πλέον άλλα κίνητρα έχοντας κατακτήσει τα πάντα!

 

"Πρεπει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Κρόος έχει ήδη κατακτήσει το Champions League τρεις φορές (2013 με Μπάγερν, 2016  και 2017 με Ρεάλ), ήταν από τους πρωταγωνιστές στο τρεμπλ της Μπάγερν, σήκωσε στον ουρανό το τρόπαιο του Μουντιάλ στην Βραζιλία με την εθνική Γερμανίας.

Για μένα θα πρέπει να κρεμάσει τώρα τα παπούτσια του. Ο Τόνι είναι ένας στρατηγός, βελτιώθηκε πολύ στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχει γίνει βασικός πυλώνας της ομάδας.

 

Παίζει όπως θα ήθελε ο κάθε προπονητής και έχει ακόμα πείνα. Δεν πιστεύω όμως ότι έχει την πρόθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο", δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα "Bild" ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν, με τον άσο των "μερένγκες" από την πλευρά του να είναι κατηγορηματικός:

"Δεν μπορώ να αφήσω το ποδόσφαιρο μόνο και μόνο επειδή έχω κατακτήσει τα πάντα".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson, Francisco Seco, Daniel Ochoa de Olza