Ο Ζιντάν... παρακαλάει τον Κριστιάνο να μείνει!

Σοκαρισμένος με την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει από την Ρεάλ ο Ζινεντίν Ζιντάν, διέκοψε τις διακοπές του με σκοπό να μεταπείσει τον Πορτογάλο! "Δεν κρατάει κανέναν με το ζόρι", γράφουν οι Ισπανοί.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, walks past Real Madrid's head coach Zinedine Zidane as he leaves the field during the final of the FIFA Club World Cup soccer tournament against Kashima Antlers in Yokohama, near Tokyo, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Cristiano Ronaldo Zinedine Zidane AP

Όσο περνούν οι μέρες και ο 32χρονος επιθετικός δεν παίρνει θέση, τόσο πληθαίνουν οι πληροφορίες γύρω από την απόφαση του να εγκαταλείψει την Ισπανία λόγω του φορολογικού σκανδάλου που έχει ξεσπάσει.

Δημοσίευμα της Marca αναφέρει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν διέκοψε τις διακοπές του και ήρθε αρκετές φορές σε επικοινωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ζητώντας του να σκεφτεί ξανά την απόφαση του.

Στις συζητήσεις που έκαναν του τόνισε πως μαζί μπορούν να κατακτήσουν ακόμα πολλούς τίτλους και πως έχει ανάγκη τα γκολ του την περίοδο που έρχεται. Μάλιστα του έδωσε χρόνο να ηρεμήσει, λέγοντας πως θα πρέπει να μιλήσουν από κοντά όταν θα είναι έτοιμος.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στην Ρωσία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, οπότε το σίριαλ θα κρατήσει αρκετές ημέρες ακόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK