Οι νέοι "Galacticos": Η μεταγραφική λίστα της Ρεάλ για το καλοκαίρι

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Marca" αποκάλυψε τους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης για το προσεχές καλοκαίρι, αναλύοντας διεξοδικά την κάθε περίπτωση. Από τον Νταβίντ ντε Χέα, τον "διακαή πόθο" Πολ Πογκμπά, μέχρι τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και... Νεϊμάρ.

Οι νέοι "Galacticos": Η μεταγραφική λίστα της Ρεάλ για το καλοκαίρι

Μπορεί να απομένουν δύο μήνες για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, αλλά οι διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν... πεινάσουν μαγειρεύουν. Οι Μαδριλένοι έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να επιθυμεί την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος προς το πρόσωπό του. Ο ισχυρός παράγοντας των "μερένγκες" έχει σκοπό να "τινάξει την μπάνκα" το προσεχές καλοκαίρι, με μεταγραφικές κινήσεις που θα συζητηθούν!

Γι' αυτό το λόγο, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " Marca" παρουσιάζει, μέσω ενός αναλυτικού ρεπορτάζ, τους τις επιλογές σε κάθε θέση, αλλά και τις πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας.

Τέρμα: Ξανά για Ντε Χέα

Το περυσινό καλοκαίρι βρέθηκε μία "ανάσα" από την μετακίνησή του στη Ρεάλ, αλλά η καθυστερημένη ανταλλαγή εγγράφων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδήγησε σε ναυάγιο τη μεταγραφή. Παρόλα αυτά, ο Νταβίντ Ντε Χέα αναμένεται να βρεθεί εκ νέου στο κάδρο για τους μαδριλένους, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα (40.000.000 ευρώ) και να τον κάνουν "δικό" τους. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κέιλορ Νάβας δεν φαίνεται πως... αποθαρρύνουν τους διοικούντες την ισπανική ομάδα.

Άμυνα: Σίγουρα στόπερ, θέλει και μπακ

Στην άμυνα, η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι ειλημμένη απόφαση. Ο Ζιντάν θέλει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες (Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράν). Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι του αμυντικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρκίνιος. Βέβαια, οι άνθρωποι της Ρεάλ γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης μεταγραφής. Γι' αυτό και εξετάζουν τις περιπτώσεις των Λαπόρτ και Στόουνς που ανήκουν σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Έβερτον αντίστοιχα.

Επίσης, ο μοναδικός αριστερός μπακ στο ρόστερ της Ρεάλ, την εφετινή σεζόν, είναι ο Μαρσέλο. Οι δύο υποψήφιοι για να αποτελέσουν "δίδυμο" με τον Βραζιλιάνο μπακ είναι ο Ρικάρντο Ροντρίγκες της Βόλφσμπουργκ και ο Νταβίντ Αλάμπα της Μπάγερν Μονάχου, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ντυθεί στα "μπλάνκος".

Κέντρο: "Διακαής πόθος" ο Πογκμπά

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιδιώκει μία δυνατή κίνηση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τρία ονόματα να βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας. "Διακαής πόθος" είναι ο Πολ Πογκμπά, ενώ κι περίπτωση του Εντέν Αζάρ δεν περνάει απαρατήρητη. Όμως, οι μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση του Βέλγου την εφετινή σεζόν, βάζουν τους "μερένγκες" σε δεύτερες σκέψεις. Τέλος, ο Λερόι Σανέ της Σάλκε θεωρείται ένα από τα "next big thing" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι να ερίζουν για την απόκτησή του. Η Ρεάλ, είναι βέβαιο, πως δεν θα μείνει εκτός διαπραγματεύσεων.

Επίθεση: Πρώτος στόχος ο Ομπαμεγιάνγκ

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται στα εξώφυλλα των ισπανικών εφημερίδων, τα οποία αποκαλύπτουν συμφωνία μεταξύ του Γκαμπονέζου και της Ρεάλ. Παρόλα αυτά, ο ίδιος, με δηλώσεις του, το αρνείται, ενώ "αγκάθι" αποτελεί η απροθυμία της Μπορούσια Ντόρτμουντ να τον παραχωρήσει. Πέρα από τον Ομπαμεγιάνγκ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα ήθελε να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση ενός εκ των Νεϊμάρ ή Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι προκειμένου να... χρυσώσει το χάπι των διαμαρτυριών προς το πρόσωπό του. Παρόλα αυτά και οι δύο περιπτώσεις θεωρούνται από δύσκολες έως.... αδύνατες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ομπραμεγιάνγκ για Ρεάλ: "Αυτά είναι μ@@@@@@ς"

Συμφωνία μεταξύ Ομπαμεγιάνγκ και Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK