Οι νέοι ηγέτες της Ρεάλ; Τους έδειξε ο Ριβάλντο...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από την Ρεάλ όμως η πρωταθλήτρια Ευρώπης δείχνει να μην έχει χάσει τη δυναμική της, με τον Ριβάλντο να κατονομάζει τους δύο ηγέτες για την επόμενη ημέρα των Μαδριλένων.

Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Όσοι νόμιζαν πως η Ρεάλ θα καταρρεύσει μετά την αποχώρηση του ηγέτη της στην επίθεση τα τελευταία εννέα χρόνια (πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου) Κριστιάνο Ρονάλντο, διαψεύστηκαν.

Τα πρώτα δείγματα γραφής των "μερένγκες" είναι αρκετά καλά αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως έχουν μόνο νίκες στο πρωτάθλημα παρουσιάζοντας μάλιστα επιθετικό πλουραλισμό ενώ και ένας πρώην "μπλαουγκράνα", ο Ριβάλντο, έσπευσε να βγάλει το καπέλο στην Ρεάλ για τα... αντανακλαστικά της.

"Η Ρεάλ έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει στην απουσία του Ρονάλντο και για την ώρα δεν της λείπει ο Πορτογάλος σταρ.

Μπέιλ και Μπενζεμά έχουν αναλάβει περισσότερες ευθύνες και αυτό δείχνει τις ικανότητες της ομάδας και του προπονητικού επιτελείου", τόνισε ο Βραζιλιάνος πρώην άσος και πρόσθεσε:

"Ίσως να λείψει στην Ρεάλ ο Ρονάλντο όσο προχωράει η σεζόν, αλλά για την ώρα παίζει καλά και παίρνει τα αποτελέσματα χωρίς αυτόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK