Οταν έκλαψε ο Νάβας...

Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Κέιλορ Νάβας βρέθηκε μία ανάσα από τη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ομως, από καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους, η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ κάτι που από ότι φαίνεται σημάδεψε τον τερματοφύλακα από την Κόστα Ρίκα ο οποίος τελικά έμεινε στη Ρεάλ.

"Ηταν μία από τις χειρότερες ημέρες στην καριέρα μου. Μόλις τελείωσαν όλα θυμάμαι ότι έκλαψα σε στιγμή που ήμουν μαζί με τη σύζυγό μου. Ηρθε η ώρα που όλα αυτά που ένιωθα βγήκαν από μέσα, άνθρωπος είμαι" τόνισε ο Νάβας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην Ισπανία.

Ο πορτιέρο της Ρεάλ κλήθηκε να μιλήσει και για την αποχώρηση του Ικερ Κασίγιας: "Αφήνει μία μεγάλη παράδοση που πρέπει να σεβαστώ. Δεν είναι βέβαια στόχος μου να κάνω τον κόσμο να ξεχαστεί ο Ικερ.Η δική μου επιδίωξη είναι να γράψω τη δική μου ιστορία και να δώσω χαρές στους οπαδούς μας που πίστεψαν σε μένα".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.