Όταν το "φαινόμενο" έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ στη Ρεάλ!

Στις 6 Οκτωβρίου του 2002 στο "Μπερναμπέου" η Ρεάλ υποδεχόταν την Αλαβές και στο 63' της αναμέτρησης ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε πρόσθεσε στους "Γκαλάκτικος" το σημαντικότερο κομμάτι που έλειπε από το παζλ. Τον καλύτερο επιθετικό του κόσμου εκείνη την περίοδο. Η εποχή Ρονάλντο μόλις ξεκινούσε (VIDEO).

Όταν το "φαινόμενο" έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ στη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης το 2002 ξόδεψε 45.000.000 ευρώ και έφερε στο "Μπερναμπέου" τον τοπ ποδοσφαιριστή εκείνης της περιόδου από την Ίντερ, τον παγκόσμιο πρωταθλητή με τα χρώματα της εθνικής Βραζιλίας, Ρονάλντο.

Το "φαινόμενο" που με την πάροδο των χρόνων έγινε ο "χοντρός" Ρονάλντο, αφού στον ποδοσφαιρικό πλανήτη εμφανίστηκε ο Κριστιάνο και κάπως πρέπει να τους ξεχωρίζουμε χρειάστηκε να μπει Οκτώβρης για να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της "Βασίλισσας".

Στο 63' του Ρεάλ - Αλαβές που έγινε στις 6 Οκτωβρίου του 2002 ο Ντελ Μπόσκε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ρονάλντο στη θέση του Πορτίγιο.

Από εκεί και πέρα άρχισε να γράφεται ιστορία...

Ούτε δύο λεπτά δεν πέρασαν και ο Βραζιλιάνος σταρ σκόραρε το "παρθενικό" του γκολ όντας "Γκαλάκτικο" στο 65' και σαν να μην έφτανε αυτό στο 78' ο Ρονάλντο έσπρωξε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας ιστορική υπόσταση στο ντεμπούτο του μέσα στο "Μπερναμπέου".

H καριέρα του Ρονάλντο ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου του 2002 και ολοκληρώθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 2007 στο Ντεπορτίβο - Ρεάλ. Ο Βραζιλιάνος σε 170 επίσημους αγώνες σημείωσε 104 γκολ και πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, ένα ισπανικό Super Cup κι ένα διηπειρωτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα πρώτα ματς του Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ ήταν κι το επικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Μαδρίτη. Στο ιστορικό 2-2 στις 22 Οκτωβρίου του 2002 ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Στιβ ΜακΜάναμαν για το 2-0.

Για την ιστορία το Ρεάλ - Αλαβές ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Ντελ Μπόσκε να κερδίζει με 5-2 κι αν δείτε ποιοι πέτυχαν τα γκολ και τις συνθέσεις θα σας έρθει συγκίνηση τουλάχιστον:

Όταν το "φαινόμενο" έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ στη Ρεάλ!

Το βίντεο με το ντεμπούτο του Ρονάλντο στη Ρεάλ το 2002:

Photo Credits: AP Photo/Paul White

News 24/7

24MEDIA NETWORK