Παίρνει τον δικό της... Νεϊμάρ η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να σοκάρει για δεύτερη φορά την ποδοσφαιρική Ευρώπη, προσφέροντας ποσό "μαμούθ" σε... Άγγλο ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον κλείσει άμεσα! Τα διπλάσια και... βάλε σε σχέση με τα χρήματα του Γκάρεθ Μπέιλ!

Madrid's Sergio Ramos, left, challenge for the ball with Tottenham's Harry Kane during  their friendly soccer match between  Real Madrid and Tottenham Hotspur, in the Allianz Arena stadium in Munich, southern Germany, Tuesday, Aug. 4, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Sergio Ramos Harry Kane AP IMAGES

Μπορεί η κατάσταση στην Ισπανία να είναι εκρηκτική και τη νέα περίοδο να μην γνωρίζει με σιγουριά κανείς αν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά η διοίκηση της "βασίλισσας" ετοιμάζεται για το "μπαμ" της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία, ο Φλορεντίνο Πέρεθ εργάζεται για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ! O 24χρονος επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιο του με το κλείσιμο του 2016 μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Σε αυτό, όπως δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης, δεν περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης! Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Πως η Ρεάλ θα... σοκάρει για δευτερη φορά την Ευρώπη, μετά τα τρελά ποσά που έδωσε η Παρί για Νεϊμάρ, Εμπαπέ, προσφέροντας 200.000.000€ για τον Κέιν.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο άσος της Τότεναμ έχει πετύχει 74 γκολ και έχει βγάλει 10 ασίστ, αριθμοί άκρως εντυπωσιακοί. Το θέμα είναι βέβαια ποιος θα... αποχωρήσει, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να μοιάζει πλέον ο επικρατέστερος.

AP Photo/Kerstin Joensson

News 24/7

24MEDIA NETWORK