Παρί, κοίτα τι έκανες στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η πρώτη μάχη με την Παρί έκανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξαναβρεί το ένστικτο του σκόρερ και αυτό το απέδειξε και στον τελευταίο αγώνα της Ρεάλ κόντρα στην Αλαβές (VIDEO).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Πώς τα φέρνει η μοίρα; Για αρκετό καιρό ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στο στόχαστρο, ακόμα και των οπαδών της ίδιας του της ομάδας για το γεγονός πως φέτος δεν "πυροβολεί" ακατάπαυστα τις αντίπαλες εστίες όπως τα προηγούμενα χρόνια ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Ρεάλ είχε πάρει την απόφαση να τον αντικαταστήσει με τον Νεϊμάρ!

Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και η αιτία είναι η ομάδα του... Νεϊμάρ. Έχοντας δίψα να αποδείξει πράγματα και να υπενθυμίσει σε όλους ποιος είναι, ο κάτοχος πέντε τροπαίων Χρυσής Μπάλας μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ηγήθηκε της νίκης της Ρεάλ επί της Παρί βάζοντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έκτοτε είναι συνεπής στο ραντεβού με τα δίχτυα.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his side's 2nd goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his side's 2nd goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στο αμέσως επόμενο ματς που έδωσε η Ρεάλ, σκόραρε στο επιβλητικό 5-3 στην έδρα της Μπέτις ενώ μετά το "διάλειμμα" που πήρε από τον Ζιντάν στον αγώνα με την Λεγκανές (εκτός αποστολής) επέστρεψε... on fire και απέναντι στην Αλαβές.

Η Ρεάλ έδειχνε να δυσκολεύεται κόντρα στους Βάσκους στο "Μπερναμπέου" όμως ο CR7 φρόντισε να "καθαρίσει" για μία ακόμα φορά, αφού πήρε ασίστ με τακουνάκι από τον Μπενζεμά στο 44ο λεπτό και αφού γύρισε αριστοτεχνικά το σώμα του με κίνηση πίβοτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0...

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού στο 61' έκανε το 3-0 για τους "μερένγκες" με νέο υπέροχο γκολ, φτάνοντας μάλιστα τα 11 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια και κάνοντας τον εαυτό του τον δεύτερο μόλις παίκτη με 300 γκολ στην La Liga (σε 285 ματς) μετά τον Λιονέλ Μέσι (369).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟ 4-0 ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΑΒΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK