Πήρε τη χρυσή μπάλα και... αφηνίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πέντε, όσες και οι... χρυσές μπάλες του Κριστιάνο Ρονάλντο! Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόρπισε την Σεβίλλη στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", καθώς προηγήθηκε... 5-0 στο ημίχρονο, με τον "CR7" να πετυχαίνει δυο γκολ (VIDEOS).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo holds up one of his five Golden Ball trophy prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
cristiano ronaldo AP IMAGES

Πριν από τη σέντρα του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πόζαρε με τις πέντε χρυσές του μπάλες στον αγωνιστικό χώρο του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Λίγα λεπτά αργότερα, η Σεβίλλη είχε δεχθεί πέντε γκολ μέχρι την ανάπαυλα!

Νάτσο στο 3', Κριστιάνο Ρονάλντο στο 23' και το 31', όπως και Κρος στο 38' και Χακιμί στο 42' έκαναν... πάρτι απέναντι στην αρμάδα του Μπερίτσο που απλά... έβλεπε τους "μερένγκες" να περνούν.

Και όλα αυτά με τις δυο ομάδες να είναι... ισόβαθμες πριν από το ενακτήριο σφύριγμα στους 28 πόντους. Στο γρασίδι ωστόσο φάνηκε η ανωτερότητα της "βασίλισσας", με το 5-0 να είναι μάλιστα και το τελικό σκορ αφού στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ζιντάν "κατέβασε ταχύτητα" απέναντι στους... ζαλισμένους Ανδαλουσιανούς.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ 5-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK