Ποιους δεν θέλει να βλέπει ούτε... ζωγραφιστούς στη Ρεάλ ο CR7

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επισημάνει στον Φλορεντίνο Πέρεθ και στον Ζινεντίν Ζιντάν τι πρέπει να γίνει ώστε η Ρεάλ να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου και στη διατήρηση των ευρωπαϊκών σκήπτρων.

Τελικά ποιος αποφασίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης; Ο Πέρεθ; Ο Ζιντάν ή μήπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο;.. Μέχρι στιγμής πάντως τα ισπανικά Μέσα επισημαίνουν ότι μεταξύ των τριών ανδρών η συνεννόηση είναι αυτό που λέμε "μπουζούκι".

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο CR7 στο πλαίσιο των συζητήσεων για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα έχει πει στον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι το σύνολο... πάσχει αμυντικά και στη θέση του γκολκίπερ και πως αν δεν γίνουν ποιοτικές κινήσεις, τότε θα φύγει!

Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο Πορτογάλος φέρεται εντός των προπονήσεων να έχει γυρίσει την πλάτη στους παίκτες που θεωρεί ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Μερικοί εξ αυτών είναι ο Κασίγια, ο Νάτσο και ο Βαγέχο.

Από την άλλη πάντως, το μεγάλο αφεντικό της "Βασίλισσας", ο Φλορεντίνο Πέρεθ μόνο αμυντικά δεν σκέφτεται αφού θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει έναν ή περισσότερους εκ των Ικάρντι, Κέιν, Ντιμπάλα και Αζάρ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.