Πόσο "τραγικό" είναι που η Ρεάλ θέλει πίσω τον Μοράτα;

Η σχέση Ρεάλ - Μοράτα θυμίζει ζευγάρι... γυμνασίου που τα "χαλάει" μέσω SMS και τα "βρίσκει" μετά από λίγο καιρό με τον ίδιο τρόπο. Σωστά καταλαβαίνετε, στη Μαδρίτη σκέφτονται την επιστροφή του Ισπανού που "πνίγεται" στο Λονδίνο.

Chelsea's scorer Alvaro Morata, front, and his teammate Marcos Alonso, rear, celebrate their side's first goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Chelsea's scorer Alvaro Morata, front, and his teammate Marcos Alonso, rear, celebrate their side's first goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το ESPN έριξε τη... βόμβα του αποκαλύπτοντας ότι ο Άλβαρο Μοράτα το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει το Λονδίνο, καθώς αδυνατεί να εγκλιματιστεί στις συνθήκες της Τσέλσι και του αγγλικού πρωταθλήματος.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η είδηση που προκαλεί αίσθηση, αφού οι Αμερικάνοι αναφέρουν ότι ο Ισπανός μπορεί να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι "Μερέχνες" τελευταία σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον επαναπατρίσουν!

Στη Ρεάλ φέρονται δυσαρεστημένοι (ξανά) που άφησαν τον Μοράτα να φύγει και κράτησαν τον Μπενζεμά!

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για διπλό "χτύπημα" στην επίθεση τόσο με τον Μοράτα όσο και με τον Λεβαντόφσκι.

Επισημαίνουμε πως εάν συμβεί η επιστροφή του 25χρονου στο "Μπερναμπέου", τότε θα είναι η δεύτερη, καθώς η Ρεάλ τον είχε πουλήσει στη Γιουβέντους έναντι 20.000.000 ευρώ το '14 , το '16 τον αγόρασε με 30.000.000 ευρώ και τον έδωσε ένα χρόνο αργότερα με 66.000.000 ευρώ στην Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK