Πότε θα ξαναδούμε τον Ρονάλντο

Η απερίσκεπτη ενέργεια του Κριστιάνο να σπρώξει τον διαιτητή θα του κοστίσει πέντε αγωνιστικές όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα. Η απόφαση του δικαστή αποφάνθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και έκανε αμέσως το γύρω του κόσμου. Αυτά τα ματς χάνει ο Πορτογάλος.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after Referee Ricardo de Burgos shows a yellow card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after Referee Ricardo de Burgos shows a yellow card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μάλλον στα... μαλακά έπεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η τιμωρία του για το σπρώξιμο στον διαιτητή, Ρικάρντο ντε Μπρούγος είναι τέσσερις αγωνιστικές συν μία για τις δύο κίτρινες.

Για πέντε αγωνιστικές λοιπόν ο Πορτογάλος σταρ δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν. Η επιστροφή του Κριστιάνο θα γίνει μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο αγωνιστικός αποκλεισμός θα μπορούσε να φτάσει έως και τα 12 ματς με την κίνησή του να απωθήσει τον ρέφερι του πρώτου τελικού του Super Cup Ισπανίας με αιτιολογία τη βίαιη συμπεριφορά και γι' αυτό οι πέντε αγωνιστικές, παρότι είναι πολλές, θεωρούνται ως ήπια τιμωρία για τον CR7.

Ο Ζιντάν δεν θα έχει τον Ρονάλντο στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα, παράλληλα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με Ντεπορτίβο (εκτός), Βαλένθια και Λεβάντε (εντός), όπως επίσης και με την Σοσιεδάδ (εκτός) για το πρωτάθλημα.

Η επιστροφή του αρχηγού της εθνικής Πορτογαλίας αναμένεται να γίνει στις 20/9 στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η "Βασίλισσα" στην έδρα της Μπέτις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε έφεση κατά της απόφασης και ενδεχομένως οι αγωνιστικές να μειωθούν, ώστε ο CR7 να επιστρέψει στο ματς με την Σοσιεδάδ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK