Ετοιμάζεται μπαμ: "Προδότης" επί δύο ο Νεϊμάρ!

Η "mundodeportivo" γράφει για τον "τρελό" Φλορεντίνο Πέρεθ που δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης και φέρεται έτοιμος να προβεί σε ριζικές αλλαγές, κάνοντας πρώτα απ' όλα... προδότη τον Νεϊμάρ.

Ετοιμάζεται μπαμ: "Προδότης" επί δύο ο Νεϊμάρ!

Μεγάλη ποδοσφαιρική "καψούρα" του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο Νεϊμάρ της Παρί. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν το... συγχώρεσε στον εαυτό του που δεν κατάφερε να τον φέρει όταν ακόμη ο Βραζιλιάνος δεν ήταν παίκτης της Μπάρτσα, αλλά τώρα που έχει πάει στη Γαλλία θεωρεί ότι μπορεί να βρεθεί λύση ευκολότερα.

Ο Νεϊμάρ που θεωρείται ήδη "προδότης" στην Καταλονία... φλερτάρει να λάβει τον χαρακτηρισμό επί δύο, καθώς ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή έχει ήδη συναντηθεί με τον Πέρεθ, ενώ παράλληλα η οικογένεια Νεϊμάρ μέσω του συμβούλου Βάγκνερ Ριμπέιρο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το σκεπτικό του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι να φέρει τον Νεϊμάρ στο "Μπερναμπέου" και να του παραδώσει την ηγεσία της ομάδας είτε με είτε χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο (το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τη Ρεάλ λήγει το 2021, ενώ του Νεϊμάρ με την Παρί το 2022)...

News 24/7

24MEDIA NETWORK