Πρώην προπονητής του Άρη στέλνει τον Σαλάχ στη Ρεάλ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Αιγύπτιος σταρ να αποτελέσει παρελθόν από τους "Κόκκινους" καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται έτοιμη να τον κάνει δικό της.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Σαλάχ Λίβερπουλ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο μουντιαλικός Έκτορα Ραούλ Κούπερ οδήγησε παρέα με τον Σαλάχ την Αίγυπτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του για την κλήρωση του World Cup, ο πρώην προπονητής του Άρη έριξε τη... βόμβα του αναφορικά με το μέλλον του πρώτου σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον Κούπερ, η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Σαλάχ: "Έχω επιβεβαιώνει πληροφορία ότι η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Σαλάχ. Δεν θέλω όμως να πω περισσότερα!"

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ πλήρωσε για τον Σαλάχ 43.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι και θα είχε... ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πόσα θα ζητήσει σε ενδεχόμενο απτό ενδιαφέρον της "Βασίλισσας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK