Ράμος μέχρι τα... βαθιά γεράματα!

Μπορεί να είναι 31 ετών και να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο φρόντισε να ανανεώσει εκ νέου τη συνεργασία της με τον Σέρχιο Ράμος που θα πάρει... σύνταξη στην "βασίλισσα".

Real Madrid's captain Sergio Ramos raises the trophy after the Champions League Final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Real Madrid's captain Sergio Ramos raises the trophy after the Champions League Final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Αποτελεί το φυσικό ηγέτης της ομάδας τα τελευταία χρόνια και ας υπάρχει στο ρόστερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το δικό του πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο εξάλλου δεν το βγάζει κανένας άλλος.

Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση της Ρεάλ ήρθε σε συμφωνία για... πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Ράμος. Ο 31χρονος αμυντικός δεσμευόταν μέχρι το 2020, όμως έβαλε την υπογραφή του για επέκταση ενός χρόνου ακόμα!

Το 2021 ο Ισπανός θα είναι 35 ετών και λογικά είτε θα ανανεώσει για 1-2 χρόνια ακόμα, είτε θα πάρει... σύνταξη στην Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK