Ρονάλντο: "Η Ρεάλ δεν πρέπει να χάσει με 4-0 ποτέ ξανά"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρέπει να χάσει με 4-0 ποτέ ξανά, αλλά επεσήμανε πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς.

Ρονάλντο: "Η Ρεάλ δεν πρέπει να χάσει με 4-0 ποτέ ξανά"
PHOTOGRAPH: PAUL WHITE/AP

Οι "μερένγκες" υπέστησαν βαριά ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν", με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σχολιάζει μετά το τέλος του αγώνα την κακή εμφάνιση της ομάδας του.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη από την Ατλέτικο, όμως πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Τέλος πάντων, νομίζω πως εμείς θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Τίποτα δεν δούλεψε σήμερα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την ημέρα. Η Ρεάλ δεν πρέπει ποτέ να ξαναχάσει με 4-0. Μας έλειψε ο ενθουσιασμός και δεν ήμασταν φρέσκοι φυσικά και πνευματικά. Υπήρχε λίγος χρόνος ξεκούρασης από τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Σεβίλλη".

Όσον αφορά την κατάσταση της ομάδας: "Η ομάδα είναι καλά, αλλά σήμερα κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Χάσαμε απλά τρεις πόντους. Τίποτα περισσότερο".

Η Ρεάλ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με 54 βαθμούς μετά από 22 αγώνες, αλλά αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο την Κυριακή (08/02) μπορεί να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στον έναν πόντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK