Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά ξανά μαζί μετά από εννέα μήνες!

Όταν δημιουργήθηκε το BBC της Ρεάλ, θεωρήθηκε πως θα αφήσει εποχή, τελειώνοντας την επιθετική τριάδα των Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ. Πράγματι, κατάφεραν κερδίσουν πολλά, ωστόσο έχουν να συναντηθούν εννέα ολόκληρους μήνες.

Ιστορική στιγμή στο ντέρμπι της Βαλένθια με τη Ρεάλ! Στην ενδεκάδα της "Βασίλισσας" για πρώτα φορά, έπειτα από εννέα ολόκληρους μήνες, θα παίξουν οι Μπέιλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά μαζί.

Το BBC επανέρχεται στα γήπεδα στην πιο κρίσιμη καμπή στη φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία βρίσκεται 19 βαθμούς από την κορυφή, εκτός Κυπέλλου και της μένει μόνο η διεκδίκηση του Τσάμπιονς Λιγκ και ό,τι καλύτερο μπορεί να διεκδικήσει στο πρωτάθλημα.

Οι λόγοι για τους οποίους η τριάδα... φωτιά δεν αγωνίζονταν μαζί ήταν κυρίως οι τραυματισμοί του Μπέιλ που δεν του επιτρέπουν σταθερή παρουσία στα ματς της ομάδας του.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".