Σοκ με Μπενζεμά στη Ρεάλ

Άσχημα μαντάτα για τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός, με αποτέλεσμα ο Γάλλος άσος να τεθεί εκτός πλάνων για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

Σοκ με Μπενζεμά στη Ρεάλ

"Ενός κακού, μύρια έπονται", αναφέρει το γνωστό γνωμικό και στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης ταιριάζει... γάντι. Οι "μερένγκες", πέρα από την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν να αντιμετωπίσουν και τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Ρόμα, έμεινε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα, επανήλθε στο ντέρμπι με τους "ροχιμπλάνκος", αλλά έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα, με το διάστημα απουσίας του να κυμαίνεται στις 3 με 4 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα είναι απών από τον επαναληπτικό του Champions League απέναντι στους "τζιαλορόσι", ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του και στην προημιτελική φάση, στην περίπτωση που η Ρεάλ πάρει την πρόκριση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK